Percek alatt hatékonyan, vegyszermentesen a kórokozók ellen!

Megalkottuk számodra a tökéletes fertőtlenítő eszközt, ami 99.9%-os* hatékonysággal pusztítja el a vírusokat és baktériumokat! 

*független mikrobiológiai laborban (TÜV-SÜD) tesztelve.

EVERCLEAN 
UV-C LED FERTŐTLENÍTŐ LÁMPA

EVERCLEAN 
UV-C LED
FERTŐTLENÍTŐ LÁMPA

Az Everclean használatával két problémát oldunk meg egyszerre:

1. Egy bizonyítottan hatékony, praktikus, hordozható megoldást kínálunk a különböző fertőtlenítési eljárásokhoz!

2. Mindezt úgy, hogy egy környezetbarát technológiát használva nem termelünk felesleges hulladékot!

 

19.990.- Ft helyett

14.990.- Ft

KÖRNYEZET
BARÁT

99,9%-BAN
HATÉKONY

VEGYSZER
MENTES

Az UV-C fényt már évtizedek óta használják pl. az egészségügyben műtők fertőtlenítésére, szennyvíz tisztítására, az élelmiszeriparban a különböző bakteriális szennyeződések elpusztítására, sőt még a NASA is az űrben, különböző élettudományi kísérletek során

Ezt a technológiát hoztuk el most neked egy könnyen kezelhető, praktikus, hordozható lámpában. Az Everclean fertőtlenítő lámpával percek alatt eltávolíthatod azokat a kellemetlen baktériumokat es vírusokat, amelyek megtelepszenek számítógéped billentyűzetén, gyermeked játékain, WC-dben, autódban és még sok más helyen!

Tudtad például, hogy…

Egy átlagos laptop 400-szor több baktériumot tartalmaz, mint egy átlagos WC-ülőke?

Irodai munkaeszközeink (számítógép/laptop billentyűzet, telefon, munkaasztal) hemzsegnek az olyan veszélyes kórokozóktól, mint a bélrendszeri gyulladást okozó E.Coli, a bőrgyulladást, bőrfertőzést okozó Staphylococcus aureus vagy éppen a főként széklettel való szennyeződés útján terjedő és leggyakrabban húgyúti fertőzést okozó Enterococcus faecium.

 

Telefonod körülbelül 4000 baktériumot tartalmaz négyzetcentiméterenként.

Ez a szám egy átlagos kilincs esetén 1300.

A gyakori fertőzések 80%-a kezünk által terjed, és vajon melyik az az eszköz, amelyet talán a leggyakrabban veszünk kezünkbe nap, mint nap? Igen, eltaláltad: a mobilod!
A szaúd-arábiai King Abdulaziz Egyetemen végzett kísérletben egyetemisták mobiltelefonjait vizsgálták.

A résztvevők 96%-ának készülékén találtak baktériumokat, 17%-nál mutattak ki Staphylococcus aureust a telefonon.

A világon évente 500.000, 5 év alatti gyermek hal meg hasmenéses fertőzések következtében, aminek egyik fő okozója lehet a gyermekek játékain is megtalálható  ?

Az influenzavírus akár 48 órán keresztül is fertőzőképes marad a különböző szilárd felületeken?

5-ből 4 fürdés közben használt játékon Legionella és Pseudomonas aeruginosa baktériumot találtak, amely rosszabb esetben akár tüdőgyulladáshoz is vezethet?

Gyermekeink játékainak fertőtlenítése nem mindig egyszerű feladat. Rengeteg olyan tárgy kerülhet kezükbe, amelyeket az anyaguknak köszönhetően nem tudunk ”hagyományos” módon fertőtleníteni. (pl. könyvek, elektronikai eszközök)

Ilyenkor jó, ha kéznél van az Everclean! 

Percek alatt, vegyszerek nélkül a baktériumok és kórokozók ellen!

Az Amerikai Nemzeti  Biotechnológiai Információs Központ egy kutatása szerint a Staphylococcus baktérium (ami az ételmérgezéstől kezdve a bőrgyulladásig sokféle betegséget okozója lehet) a leggyakrabban előforduló kórokozó az autókban.

A vizsgálat kimutatta, hogy egy átlagos kormányon 629 egységnyi baktérium volt megtalálható négyzetcentiméterenként. Ugyanez a szám egy nyilvános WC-ülőke esetében 172, mobiltelefonok esetén 100, míg egy lift nyomógombjainál 313 volt.

Az autók legfertőzöttebb területei közé a kormányt, sebváltót, illetve műszerfalat sorolták.

Hogyan használd?

1. Töltsd fel teljesen a készüléket.

2. Válaszd ki a kivánt fertőtlenítési időt (1,3 vagy 5 perc).

3. Tartsd a lámpát 5-10 centiméterre a fertőtleníteni kívánt felülettől.
A 99%-os fertőtlenítő hatékonyság már 1 perc után elérhető!

Vásárlói vélemények

Szkeptikus voltam elsőre, hogy valóban hatásos lehet-e egy ilyen készülék. Aztán láttam a TÜV által készített laboreredményeket, amik magukért beszélnek. Szuper termék!

Balogh Miklós

A jelenlegi pandémiai helyzetben, egy 2  hónapos kislány anyukájaként fontosnak tartom, hogy mindent megtegyek gyermekem egészségéért, ezért is választottam az Everclean-t. Nagyon jó, hogy bárhová magammal vihetem, hiszen a táskámban is elfér.

Kiss Izabella

Fodrászként sokan megfordulnak szalonunkban éppen ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő tisztaságú környezetet biztosítsunk nemcsak vásárlóink, de alkalmazottaink számára is. Csak ajánlani tudom!

Juhász Dorottya

Személyszállítással foglalkozom, és nagyon hasznosnak bizonyult az autóm fertőtlenítésére a nap végén.

F.Tamás

30 napos pénzvisszatérítési garancia!

Mi 100%-ban megbízunk termékünkben, éppen ezért a törvényben előírt 14 nap helyett 30 napos pénzvisszatérítést garantálunk.

Ennek érvényesítéséhez nincs más dolgod, mint jelezni nekünk szándékod a support@everclean.hu email címen.

A teszteredmények magukért beszélnek! 

Érdekel hogyan működik a technológia?  

Az ultraibolya (UV) fény az emberi szem számára láthatatlan fényforma, amely az elektromágneses spektrumon a röntgensugarak és a látható fény között helyezkedik el. Az UV-tartományt fiziológiai hatásai alapján 3 nagyobb részre bonthatjuk: UV-A, UV-B és UV-C sugárzásra. Fontos megjegyeznünk, hogy a Nap által kibocsátott ultraibolya sugarak közül csak az UV-A (320-400 nanométer hullámhosszú), illetve az UV-B (280-320 nm) sugarak érik el a földfelszínt, az UV-C (200-280 nm) sugarakat az ózonréteg teljes egészében elnyeli.

Az UV-C fény germicid (baktériumölő) hatását már a 19. század végén felfedezték, a 20. század végétől egyre nagyobb teret nyert, napjainkban pedig széles körben alkalmazzák például kórházi betegszobák, műtők sterilizálására, illetve ivóvíz vagy szennyvíz tisztítására is.

Amint azt több kutatási tanulmány és tudományos jelentés mutatja, amikor a biológiai organizmusokat 200-280 nanométer közötti ultraibolya sugárzásnak tesszük ki, ezen fényt az organizmus DNS-e és RNS-e elnyelik. Az UV-C fény timin-dimereket képez a mikroorganizmusok DNS-ében, ezáltal ártalmatlanná téve, illetve meggátolva őket a reprodukciótól, újrapárosodástól.

Baktériumokkal, kórokozókkal szennyezett felületek mindenhol megtalálhatóak környezetünkben, de nagyon sok esetben nem is veszünk tudomást róluk, vagy egész egyszerűen nem alakult még ki egy olyan fenntartható, környezetkímélő felületfertőtlenítő eljárás, amit a mindennapokban használnánk. Sokszor még a megfelelő fertőtlenítési módszereket használva sem tudunk azonban tökéletes mértékben megszabadulni a különböző fertőző mikroorganizmusoktól.

Szinte az összes jelenlegi felületfertőtlenítési módszer során kémiai vegyületeket használunk. Ezen kémiai fertőtlenítési eljárások nem minden esetben hatékonyak, köszönhetően a piacon elérhető különböző hatásfokú tisztítószereknek, nem mellesleg a kemikáliák rendszeres használata kellemetlen és akár veszélyes is lehet egy arra érzékeny, allergiás felhasználónak. Az UV-C technológia alkalmazása egy rendkívül környezettudatos megoldás, hiszen használatával sokkal kevesebb vegyszer kerül az ökoszisztémába.

Az UV-C fénnyel fertőtlenítő eszközök célja – ahol lehetőség van rá – a jelenlegi tisztítási procedúrák helyettesítése, illetve a többi esetben egy hatékony, kiegészítő módszer biztosítása a fertőtlenítés fokozására.

Amint azt több kutatási tanulmány és tudományos jelentés mutatja, amikor a biológiai organizmusokat 200-280 nanométer közötti ultraibolya sugárzásnak tesszük ki, ezen fényt az organizmus DNS-e és RNS-e elnyelik. Az UV-C fény timin-dimereket képez a mikroorganizmusok DNS-ében, ezáltal ártalmatlanná téve, illetve meggátolva őket a reprodukciótól, újrapárosodástól.

Forrás: National Center for Biotechnology Information, klaran.com

Benned is felmerültek az alábbi kérdések? 

Mit lehet tudni az Ultraibolya C (UV-C) fényről?

Hullámhosszuk szerint megkülönböztetünk UV-A (315-400 nanométer), UV-B (280-315 nanométer) és UV-C (100-280 nanométer) fényt. Az UV-C az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás az egyik legerősebb sterilizáló, baktériumölő fény. Egyedülálló jellemzője, hogy csíraölő hatású, azaz képes inaktiválni a különböző mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, gombákat, vírusokat és kórokozókat. Az ultraibolya C fény ezen képessége teszi lehetővé széleskörű elterjedését, mint egy környezetbarát, vegyszermentes és rendkívül hatékony módszert a víz, levegő és kemény felületek fertőtlenítésére és védelmére a káros mikroorganizmusokkal szemben.

Hogyan működik az UV-C fertőtlenítés?

Az UV-C tartomány az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő, baktériumölő fény. Csíraölő hatású, elpusztítja a baktériumok, vírusok és más mikroorganizmusok DNS-ét, ezzel megakadályozva azok szaporodását, újrapárosodását. Amint azt több kutatási tanulmány és jelentés mutatja, amikor a biológiai organizmusokat 200-300 nanométer közötti ultraibolya sugárzásnak tesszük ki, ezen fényt az organizmus DNS-e és fehérjéi elnyelik. A fehérjék általi felszívódás a sejtfalak felszakadásához és a szervezet halálához vezet.

Mekkora fényerő intenzitásra van szükség bizonyos organizmusok elpusztításához?

Az Everclean által elvégeztetett mikrobiológiai laboreredmények (TÜV-SÜD) azt mutatták, hogy egy adott kemény felületet 3 percig megvilágítva 99.9%-os, 5 perc után pedig 99.99%-os csíraölő hatékonyság érhető el. A fertőtlenítési ciklus megnövelésével a fertőtlenítési hatékonyság tovább növelhető.

Milyen típusú baktériumokat tudok elpusztítani az Everclean lámpa használatával?

Az Everclean lámpa a beépített UVC LED-eknek köszönhetően képes inaktiválni a különböző baktériumokat, kórokozókat. Az általunk elvégezetett mikrobiológiai labortesztelés során Staphylococcus aureus, Escherichia coli, illetve Candida albicans baktériumokat vizsgáltak. A technológia előnye, hogy rezisztencia nem alakul ki a fénnyel szemben, ami azt jelenti, hogy a mikroorganizmusok, vírusok nem tudnak ellenállóvá válni az őket érő fénynek, ezáltal gyakorlatilag bármilyen baktérium, kórokozó inaktiválható a megfelelő dózisú UV fény, illetve fertőtlenítési idő függvényében.

Biztonságos-e az UV-C fény használata?

A ultraibolya C fénynek való hosszútávú kitettség káros lehet az egészségre. Azonban az Everclean termékeit úgy terveztük, hogy azok 100%-ban megfeleljenek az őket használók biztonságának. Kérjük vegye figyelembe, hogy a termék elsődleges célja szilárd felületek fertőtlenítése. Minden esetben tartózkodjon az emberi bőr vagy a szem, állatok, növények UV-C fénnyel történő közvetlen megvilágításától.

Kell-e tisztítani az UV-C LED-eket?

Igen, a LED lámpagyöngyöket a használat gyakoriságától függően körülbelül kéthetente érdemes vizes vagy alkoholos pamutkendővel vagy papírtörlővel megtisztítani, majd szárazra törölni. Ezzel hozzájárulhatunk a lámpa élettartamának maximalizálásához.

Mennyire melegednek fel a lámpák?

Az UV-C LED-ek nem termelnek sok hőt, körülbelül ugyanannyit, mint a fénycsövek. Pár perces használat során nem jellemző rájuk nagymértékű felmelegedés.

BEVEZETŐ AKCIÓ! 

*a bevezető ár a készlet erejéig érvényes

19.990.- Ft helyett

14.990.- Ft /db